Let op! Geld lenen kost geld

Bedrijfsprofiel

EVEN VOORSTELLENÖÖÖ. 

Als onafhankelijk intermediair bemiddelen wij ruim 30 jaar voor vele financiŽle instellingen en banken.

Let op! Lenen kost geld, zo selecteren wij per opdrachtgever de meest gunstige voorwaarden tegen de laagst mogelijke rente. Want geen twee situaties zijn hetzelfde dus is elke financieringsaanvraag maatwerk. Bij Randstad Krediet staat een deskundig team van medewerkers voor u klaar. Allen zeer dynamisch en professioneel, die graag voor u aan de slag gaan.

MAKKELIJK EN GOED BEREIKBAAR 

Veel cliŽnten maken graag gebruik van de mogelijk om een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Gouda of Schoonhoven met een van onze kredietadviseurs. Toch zal het eerste contact veelal telefonisch of per E-mail gelegd worden. Vanuit uw comfortabele stoel kunt u op eenvoudige wijze ingewikkelde zaken regelen door telefonisch of per E-mail een kredietaanvraag in behandeling geven.

BESTEDINGSDOEL EN VORM VAN GELD LENEN 

In principe maakt het ons niet uit waarvoor u het nodig heeft. Toch zullen wij altijd Ėvrijblijvend- informeren naar het bestedingsdoel om voor u een passende aanbieding te maken. Het bestedingsdoel en de leenvorm hangen vaak samen. Wie een huis koopt, sluit meestal een lening af in de vorm van een hypotheek. voor het kopen van een auto bieden sommige kredietverstrekkers een speciale autolening aan. U kunt hiervoor ook een gewone persoonlijke lening afsluiten. En heeft u een eigen huis met een flinke overwaarde, dan is het ook mogelijk om de hypotheek te verhogen voor de aanschaf van het vervoermiddel. Een doorlopend krediet kan goed van pas komen bij consumenten die af en toe krap bij kas zitten.

WAT IS DE BESTE LENING?

Het antwoord op deze vraag is niet zo gemakkelijk te geven. Het bestedingsdoel is, zoals hierboven al is aangegeven, van belang. Ook is van belang om na te gaan of u eenmalig een hoger bedrag wilt lenen, of af en toe een keertje geld wilt openemen. Daarnaast spelen de hoogte van de rente en de voorwaarden van de kredietverstrekker een rol.  Op deze website vindt u alle informatie over het lenen van geld. Met deze informatie kunt u zelf beoordelen welke vorm van geld lenen het beste bij u past. Daarna kunt u een offerte voor een geldlening aanvragen bij een deskundig adviseur. Hier vindt u de beste manier voor het lenen van geld.

GRATIS TUSSENTIJDS PERSOONLIJK ADVIES

Ook voor tussentijdse vragen over uw bestaande lening of het oversluiten van een lening elders, kunt u uiteraard bij ons terecht. Want het is goed om regelmatig naar uw financiŽle situatie te kijken door een onafhankelijke en deskundige kredietadviseur van RANDSTAD KREDIET.

Randstad Krediet is aangesloten bij de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) onder nummer 12006521

Verstandig Lenen

Download de folder Verstandig Lenen van de AFM en maak een bewuste keuze voordat je geld leent.

Download folder Verstandig Lenen

Bereken wat u kunt lenen

Vul onderstaande gegevens in en bereken eenvoudig wat u kunt lenen.
Uw netto maandinkomen
 €
Netto maandinkomen van uw partner
 €
Uw maandelijkse bruto woonlasten
 €
gehuwd/samenwonend
ja
nee
eigen woning
ja
nee
inwonende kinderen
ja
nee
Bereken uw lening

NVF Kifid